Unitatea autocirculatie (RFID selfCheck)

Funcționalitate

Unitatea de autocirculație (bibliotheca RFID selfCheck) realizează împrumutul și restituirea materialelor în regim de autoservire. Interfața intuitivă face posibilă utilizarea echipamentului fară a fi necesare abilități tehnice speciale sau instructaj special.

Tranzacțiile sunt înregistrate în timp real în sistemul de informatizare a bibliotecii (ILS / LMS). Dacă conexiunea cu serverul este accidental întreruptă, Echipamentul continuă să înregistreze fiecare tranzacție, pentru a transmite apoi datele către server, atunci când conexiunea este restabilită. În plus, cititorii au opțiunea de a-și tipări un bon doveditor al tranzacțiilor efectuate.

Unitatea de autocirculație (bibliotheca RFID selfCheck) poate furniza personalului bibliotecii informatii statistice extrem de utile referitoare la activitatea din biblioteca, constituind în același timp un instrument eficient de marketing și promovare a serviciilor oferite și evenimentelor desfășurate în bibliotecă, prin afișarea pe ecran a anunțurilor în condiții grafice de înaltă calitate.

Caracteristici și beneficii

  • Realizează circulația materialelor în regim de autoservire
  • Elimină cozile de la ghiseul de împrumut, reduce încărcarea de lucru a bibliotecarilor
  • Mod de lucru online/offline
  • Crează o experiență agreabilă a cititorilor în interacțiunea cu biblioteca
  • Instrument de promovare a serviciilor și evenimentelor bibliotecii
  • Design modern, ce poate fi personalizat pentru a se integra în design-ul interior al bibliotecii

Descărcați broșurile de prezentare