Carduri pentru membri

In ochii utilizatorilor, calitatea grafica si functionalitatea cardurilor si a permiselor de membru exprima profesionalismul si preocuparea pentru clienti ale organizatiei emitente. Permisul sau cardul reprezinta la propriu cartea de vizita a organizatiei.

Softlink Romania ofera servicii de tiparire si personalizare de carduri PVC, ce pot fi utilizate drept carduri de membru, carduri de acces, carduri de fidelitate, permise, legitimatii si ecusoane.

Dimensiunile si materialul cardurilor sunt identice cu cele ale cardurilor bancare, avand un aspect profesional si o durata mare de viata. Cardurile pot fi personalizate cu numele, fotografia si date personale ale posesorilor, amplasate pe un fundal ce poate contine elementele grafice de identitate vizuala ale institutiei.

Pentru eficienta si operativitate, sistemul de tiparire si personalizare a cardurilor poate fi integrat cu sistemul de informatizare a bibliotecii sau cu sistemul de gestiune / evidenta a membrilor (personalului, studentilor, elevilor, bazei de clienti, etc.) institutiei respective.