Training utilizatori sisteme Softlink

Pentru a putea beneficia pe deplin de facilitatile sistemelor de informatizare este necesara o instruire temeinica a personalului utilizator.

Instruirea personalului utilizator se face de catre consultantii Softlink certificati care, datorita cunoasterii aprofundate a sistemelor, dublata de experienta pedagogica indelungata, obtin rezultate spectaculoase in formarea personalului – chiar si in cazul utilizatorilor care nu au experienta in utilizarea calculatoarelor.

In plus, spre deosebire de alte sisteme de biblioteca existente pe piata, sistemele Liberty, Oliver si Alice prezinta o interfata extrem de intuitiva, astfel ca personalul poate ajunge sa utilizeze o buna parte din facilitati dupa numai cateva ore de instructaj.

Cursurile de instruire pentru utilizarea si administrarea sistemelor de biblioteca Softlink sunt structurate pe doua nivele:

  • Facilitati esentiale (Basic Training) – se predau functiile de baza ale sistemelor; instructajul se tine de regula imediat dupa instalare, la sediul clientului (2 zile)
  • Utilizare la nivel avansat (Advanced Training) – se organizeaza periodic sub forma de curs deschis cu participarea bibliotecarilor de la diverse biblioteci (2-3 zile)