Softlink este sponsor principal la Conferința ABR 2017, Brașov

Conferinta ABR 2017

Softlink Central Europe este prezent și în 2017 în calitate de sponsor principal al Conferinței Naționale a Asociației Bibliotecarilor din România. Evenimentul se va desfașura în Brașov în perioada 6 – 8 septembrie și va reuni peste 300 de bibliotecari și specialiști în domeniul științei informării și documentării, într-o întâlnire profesională dedicată tuturor tipurilor de biblioteci.

Ediţia 2017, desfășurată sub titlul “Biblioteci. Societate. Multiculturalitate”, îşi propune să aducă în faţa comunităţii profesionale keynote speakeri din Estonia, Islanda, Norvegia şi Republica Moldova

Înscrierea participanților și gestionarea activităților din cadrul evenimentului sunt realizate pe baza cardului individual de membru, prin intermediul sistemului informatizat de management al conferinței, furnizat de Softlink. De asemenea, tot firma Softlink sponsorizează site-ul evenimentului, site-ul Asociatiei Bibliotecarilor din Romania, site-ul Revistei Române de Biblioteconomie și Știința Informării.

 

 

Softlink CE este reprezentant exclusiv Bibliotheca, începând cu 1 ianuarie 2017

Softlink Central Europe - reprezentant Bibliotheca pentru Romania

Ca urmare a achiziției Diviziei 3M Library Systems de către Bibliotheca în iunie 2016, Softlink Central Europe a fost desemnat ca reprezentant exclusiv Bibliotheca pentru Romania, Bulgaria și Republica Moldova, începând cu 1 ianuarie 2017.

Sistemele 3M Library Systems distribuite până în prezent continuă să beneficieze de asistență tehnică, ele facând parte din portofoliul extins de produse RFID destinate bibliotecilor, distribuite sub brand-ul comun Bibliotheca + 3M, the best of both worlds.

Pentru detalii referitoare la noua gamă extinsă de produse, vă rugăm sa ne contactați.