Softlink este sponsor principal al Conferinței Naționale ANBPR, Sibiu, 23-25 mai 2019

Concurs cloudLibrary

cloudLibrary

Softlink Central Europe este sponsor principal al Conferinței Naționale ANBPR, eveniment ce se va desfășura în perioada 23-25 mai 2019 și va fi găzduit de Biblioteca Județeană „ASTRA” Sibiu. Tema evenimentului este “Bibliotecile publice – teritorii ale cunoașterii și memoriei colective”.

În cadrul evenimentului, firma Softlink Central Europe va organiza concursul interactiv cu premii cloudLibrary – platforma de achiziție și împrumut a cărților în format electronic (eBooks și eAudiobooks).

Concurs cloudLibrary

cloudLibrary este o platformă de tip eContent, dezvoltată de Bibliotheca, distribuită în România de Softlink Central Europe. Prin intermediul cloudLibrary, bibliotecile pot achiziționa cărți în format electronic (eBooks și eAudiobooks), pe care le pot pune la dispoziția membrilor bibliotecii spre a fi împrumutate.

Concursul cloudLibrary se adresează participanților la Conferința Națională a ANBPR și este dotat cu premii oferite de Softlink Central Europe - premii ce vor fi oferite prin tragere la sorți participanților care îndeplinesc condițiile.

Concurenții vor trebui să parcurgă cei câțiva pași necesari procesului - extrem de intuitiv, de altfel - al împrumutului unei cărți în format electronic (eBook/eAudiobook) din colecția Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.

Pentru a participa la concursul cloudLibrary, trebuie să efectuați următorii pași:

  1. Descărcați și instalați aplicația cloudLibrary intrând pe site-ul www.yourcloudlibrary.com (din meniul principal selectați "get the app", apoi opțiunea corespunzătoare sistemului de operare al dispozitivului (laptop, tabletă, telefon, e-reader) pe care instalați.
  2. Lansați aplicația, selectați limba, apoi țara (Romania), județul (Sibiu) și biblioteca (Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu).
  3. Dați "Accept" pentru End User License Agreement, Terms of Use și Privacy Policy.
  4. Introduceți informațiile de logare: Library Card ID (introduceți codul de bare al cuponului de participare la concurs) și PIN/Password (introduceți softlink), apoi click pe "Login". Din acest moment puteți împrumuta și citi cărți electronice (eBooks și eAudiobooks) aflate în colecția Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.
  5. Împrumutați un material, răsfoiți-l (respectiv ascultați-l sumar), apoi arătați-l reprezentantului desemnat de la standul Softlink Central Europe, pentru a fi trecut pe lista participanților la concurs.