Softlink - informatizarea bibliotecilor

 Pe plan internațional, Softlink este una din cele mai respectate firme de consultanță în domeniul informatizării bibliotecilor. De la inființarea companiei în anul 1983, peste 11.000 de biblioteci și centre de informare din peste 100 de țări au implementat cel puțin unul din produsele noastre.

În Romania suntem recunoscuți datorită efortului depus pentru modernizarea bibliotecilor și pentru emanciparea profesiunii de bibliotecar, adaptând experiența internațională specificului local. Mai mult de atât, dezvoltam aici produse, servicii și soluții apreciate atât în țară cât și în străinătate.

Succesul nostru se datorează în egală măsură, atât funcționalității și facilităților tehnice de ultimă oră ale produselor noastre, cât și efortului susținut pentru a oferi servicii de relații cu clienții, asistență tehnică și training de înaltă calitate. Pentru îndeplinirea obiectivelor ne bazăm pe trei factori:

Cercetare și dezvoltare - Căutăm în permanență soluții inovatoare la noile provocări ce apar în domeniu. Pe plan internațional, coordonam grupuri de studiu formate din bibliotecari și programatori care urmaresc în mod continuu să valorifice noile dezvoltări ale tehnologiei.

Experiență - Am dezvoltat și îmbunătățit soluții pentru o mare varietate de instituții: biblioteci universitare, publice, specializate, centre de informare și documentare, companii comerciale și organizații non-profit.

Risc redus, beneficii maxime - Produsele noastre sunt unanim apreciate pentru complexitatea facilităților incluse, ușurința și flexibilitatea în utilizare precum și pentru prețurile extrem de avantajoase.