cloudLibrary

cloudLibrary™ este o platformă de tip eContent, dezvoltată de Bibliotheca, distribuită în România de Softlink Central Europe. Prin intermediul cloudLibrary™, bibliotecile pot achiziționa cărți în format electronic (e-books și audiobooks), pe care le pot pune la dispoziția membrilor bibliotecii spre a fi împrumutate, cu protejarea strictă a drepturilor de autor.

De asemenea, prin intermediul cloudLibrary™, bibliotecile își pot încărca propriile colecții de materiale în format electronic pentru a le pune la dispoziția membrilor bibliotecii spre accesare.

Materialele imprumutate prin intermediul platformei cloudLibrary™ pot fi accesate pe calculatorul personal, laptop, tabletă, telefon sau e-reader.

Platforma cloudLibrary™este ușor de utilizat, atât pentru bibliotecari cât și pentru public și are o contribuție majoră la modernizarea serviciiilor oferite, precum și la creșterea prestigiului bibliotecii în cadrul comunității. Interacțiunea cu cititorii nu mai este condiționată de prezența fizică a membrilor la sediul bibliotecii, iar biblioteca va căpăta o prezența virtuală dinamică și consistentă în societate.

Descărcați broșura de prezentare cloudLibrary™cloudLibrary™.